WOW0821240209BLCLJLLLML

Over ons

Welkom op de website van Helemaalbaby wij zijn hier om jou te helpen als het gaat om alles wat te maken heeft met baby's. Wij vinden het heel belangrijk dat de producten met liefde voor je baby zijn gemaakt. Naast dat wij staan voor kwaliteit bieden wij je onze producten aan tegen scherpe prijzen.
Helemaalbaby is ontstaan door 2 trotse ouders van een prachtige dochter. Wij willen onze passie delen met jullie! We hebben ruime product keuze op onze website. Hierdoor proberen wij ons in de klant te plaatsen, want wat heb je precies allemaal nodig als papa/mama opa/oma etc?
Onze producten worden GRATIS bij jou thuis afgeleverd en als je niet tevreden bent kun je 14 dagen na ontvangst retourneren.
Veel shopplezier op Helemaalbaby!

Zitten er addertjes onder het gras?

Je zou het bijna denken door onze lage prijzen, maar dat is zeker niet het geval. Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Om deze redenen kunnen we jou goede deals met exclusieve prijzen aanbieden die tot 60% onder de adviesprijzen liggen.

Identiteit van de ondernemer 

Helemaalbaby
Blekerslaan 27, 1814 EJ, Alkmaar
E-mail: info@helemaalbaby.nl | KvK: 71781633 | Btw: NL225871005B01

Toegevoegd aan winkelwagen!